YARATICI FİKİRLER ATÖLYESİ ETWINNING PROJEMİZ

Okulumuz 2-A SINIFI öğrencileri Sınıf öğretmeni Erdi ÖZDEMİR rehberliğinde "YARATICI FİKİRLER ATÖLYESİ" adlı  E twining  projesine başlamıştır. Proje, farklı okullardaki ortaklardan oluşmaktadır.

Projede aylık metinler üzerinden yaratıcı okuma, yazma ve yaratıcı drama çalışmaları yapılması planlanmıştır. Bu kapsamda her ay metin ve ilgili çalışma kâğıtları kullanılarak yaratıcı yazma, okuma, scamper ve drama tekniğiyle öğrencilerimize aktaracağımız kapsamlı bir projedir. Bilgisayar teknolojilerinin de aktif bir şekilde kullanılması planlanmıştır.