Taspınar Esentepe İlkokulu
TAŞPINAR KASABASI ESENTEPE MAHALLESİ YOL BATISI KÜME EVLER 64132.SOKAK NO1 CİHANBEYLİ/KONYA

VİZYON

Vizyonumuz; Gelişen ve değişen dünyada çağın gereklerine uygun şekilde bilim ve teknolojiyi kullanan, akılcı,katılımcı,kendine güvenen, saygılı ve hoşgörülü nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Biz bütün öğrencilerimizin öğrenimlerini sağlamak, kendine güvenen, okuyan ,okuduğunu yorumlayabilen,kendini ifade edebilen; Bilginin sürekli güncellendiği günümüzde bilgiye ulaşmak için çağın gerekleri olan bilimsel yöntem ve tekniklerden yararlanan, teknolojik araç ve gereçleri kullanabilen; Ülkemizin geleceğini belirleyecek sağlıklı nesiller ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız.

NORMAL ÖĞRETİM

KALORİFERLİ

Servis Bilgisi

ÖĞRETMEN SERVİSİYLE CİHANBEYLİ İLÇE MERKEZİNE GİDİŞ GELİŞ YAPILMAKTADIR.KONYA MERKEZE DOĞRUDAN SERVİS YOKTUR.

32 KM

KONYA İLİ CİHANBEYLİ İLÇESİ TAŞPINAR KASABASI ESENTEPE MAHALLESİ